Europcar
Europcar

5 anledningar att leasa transportbilen

Som företagare kan transportbehoven se lite olika ut beroende på exempelvis årstid eller uppdrag. Det kan därför vara onödigt att köpa en transportbil när det faktiskt finns möjlighet att korttidsleasa – på dina villkor.

Hos mobilitetsföretaget Europcar kan du som företagare, eller privatperson, korttidsleasa ett fordon utan att behöva binda upp dig över lång tid. Här är fem anledningar att korttidsleasa transportbilen.

  1. Genom att korttidsleasa transportbilar hos Europcar får du som företagare eller privatperson hög flexibilitet utifrån det behov du har i stunden.
  2. Europcars transportbilar finns över hela Sverige. Det innebär att du enkelt kan boka, hämta och lämna bilen på olika platser. Du kan dessutom byta transportbil om du känner att behovet förändrats.
  3. Du slipper binda dig på 24 eller 36 månader som vid traditionell leasing, vilket gör att du enklare kan hantera ökade transportbehov snabbare och billigare. Hos Europcar hyr du 1-12 månader till skillnad från traditionell leasing.
  4. Europcar erbjuder alla former av kvalitetstransportbilar ur Volkswagens transportbilsprogram, från Caddy Maxi upp till stora Crafter Volymax. Om du har behov av en mer specialanpassad transportbil för 6 månader eller längre är Europcar alltid lyhörda för att ge en offert på en sådan bil och då även se hur snabbt det går att få fram den för att kunna möte kundens behov.
  5. När ditt behov upphör är det bara att lämna tillbaka bilen.

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.

Dela

Öppna i ny flik

Relaterade ämnen

Europcar Partner

Toppnyheter

Polis på plats vid Hjalmar Brantingsplatsen Göteborg Adam Ihse/TT / TT NYHETSBYRÅN
Misstänkta rånmordet i Göteborg

Efter dödliga knivrånet – tre personer har anhållits

Två män i 20-årsåldern och en 17-årig kvinna har anhållits efter att två unga män rånades natten till onsdagen i Göteborg, skriver polisen på sin hemsida. En av männen knivhöggs och dog sedan av sina skador på sjukhus.

De tre anhållna greps tidigare under dagen och är ”på sannolika skäl misstänkta tillsammans och i samförstånd för grovt rån samt mord”, skriver polisen och hänvisar till ett beslut från åklagaren.

De unga männen rånades på mobiltelefoner, en guldkedja och en väska. Stöldgodset hittades sedan hos de tre personer som nu har anhållits.

19 min
Polisens presstalesman Thomas Fuxborg. Arkivbild. Adam Ihse/TT / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Knivdödades vid rån: ”Hör inte till vanligheterna”

Två unga män rånades natten till onsdagen. En av dem knivhöggs så allvarligt att han senare dog på sjukhus. Stöldgodset – mobiltelefoner, en guldkedja och en väska – återfanns senare hos tre personer som nu sitter gripna misstänkta för mord.

Det brutala rånet sticker enligt polisen ut, rapporterar Ekot.

– Oftast använder gärningspersonen tillhygget för att hota med och inte använda. Så det hör inte till vanligheterna, och i det här fallet fick det en tragisk utgång, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen till SR.

5 tim
Läs mer om Misstänkta rånmordet i Göteborg
Flygplansdelar lyfts upp på en bärgningsbil dagen efter olyckan Erik Abel/TT / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Dykare och drönare deltar i letande efter vrakdelar

Letandet efter vrakdelar fortsätter i Umeå efter söndagens flygolycka då nio personer dog. Polisen bistår Statens haverikommission med dykare i vattnet och drönare i luften.

Om allmänheten hittar föremål som kan misstänkas vara rester från planet uppmanas man kontakta polisen.

”Det är inte tillåtet att vidröra det som påträffats. Detta gäller även ifall delar påträffas på eller under vattenytan”, skriver polisen i ett meddelande till allmänheten.

4 tim
Resterna av flygplanet dagen efter den flygolyckan Erik Abel/TT / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Varnade för modellen – risk för metallutmattning

Tillverkaren av den flygplansmodell som kraschade i Umeå varnade redan förra året för modellen, rapporterar SVT Västerbotten. Fästena för vingstöden kan på en del av flygplanen drabbas av metallutmattning. Därför uppmanades användare av planet att inspektera vingfästena och byta ut dem om defekter upptäcktes.

Det är oklart om det kraschade planet genomgick de här inspektionerna eller om det tillhörde den typ som rekommenderades omedelbara inspektioner.

Även flygmyndigheter i Australien, där planet tillverkades, har varnat för flygplanstypen, rapporterar P4 Västerbotten. Varningen gällde också i det fallet att vingstöden kan drabbas av metallutmattning.

Igår 03:27
Läs mer om Flygplansolyckan i Umeå