Hem
Bild från matchen. Tommy Pedersen/TT

Decimerat Hammarby kom tillbaka – fixade en poäng

Hammarby har fortfarande inte lyckats vinna på bortaplan i årets herrallsvenska. I den tionde omgången blev det ändå en poäng borta mot Degerfors, 2–2, trots att Hammarby tvingades spela halva matchen med en man mindre.

Den unge debutanten Markus Karlsson placerade in 1–0 för Hammarby i slutet av den första halvleken, men bara minuter senare fick Nathaniel Adjei syna det röda kortet efter att han rivit ner Degerfors Diego Campo.

Ett pånyttfött hemmalag tog tag i taktpinnen i den andra och vände 0–1 till 2–1 inom loppet av sex minuter, men Hammarby kom tillbaka genom inhopparen Motander Madjed som satte 2–2 via ett motståndarben.

Stockholmslagets dystra bortafacit är ändå något som stör mittfältaren Loret Sadiku.

– Vi vill vinna alla matcher och det har vi inte gjort, säger han till Sportbladet.

Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen