Hem
PolestarANNONS

Därför är Polestar 2 perfekt som tjänstebil

Det finns många fördelar med att köra eldrivet i tjänsten. Med Polestar 2 får du dessutom en bil som bjuder på komfort, teknik och körglädje i absolut toppklass. Här är tre skäl till varför du bör ha en Polestar 2 som tjänstebil.

Ekonomiska fördelar

Att välja en elektrisk tjänstebil kan bli riktigt prisvärt. Om du väljer en ren elbil får du nämligen dra av ett schablonbelopp på 350 000 kronor, eller max 50 procent av priset, från nybilspriset när du beräknar förmånsvärdet. Elbilar är också ofta billigare i drift tack vare bland annat lägre bränslekostnader och en lägre fordonsskatt på 360 kr/år i vägtrafikskatt.

Lång räckvidd

Med en angiven räckvidd upp till 551 kilometer (WLTP*) bör du klara av de allra flesta jobbresor utan några laddstopp. För de extra långa resorna kan bilen snabbladdas från 10 till 80 procent på cirka 28 minuter (under optimala förhållanden). Kombinera laddningen med ett lunchstopp och bilen är redo lagom till att notan kommit in.

Teknik som underlättar jobbresan

Polestar 2 har utrustats med Googles operativsystem Android Automotive vilket innebär att appar som Google Assistent, Google Maps och Google Play sitter sömlöst integrerat i bilen från start. Med den smidiga tekniken kan du planera möten eller skapa påminnelser med hjälp av röststyrning så att du slipper ta händerna från ratten.

Polestar 2 finns klar för leverans i sommar med Företagsleasing från 6547kr/månad (gäller Long range Dual motor med Pilot lite- och Plus-paket).

Leveransklara Polestar 2 Long range Dual motor finns som förmånsbil från 2662 kr/månad i beräknad nettokostnad efter 50 % marginalskatt.

*WLTP: 16.5-20.2 kWh/100 km och CO2: 0 g/km.

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.
Annons