Hem
Tyska stjärnan Alexandra Popp deppar Tertius Pickard / AP

Efter tysk flopp – Marocko till historisk åttondel

Tyskland spelade 1–1 mot Sydkorea vilket innebär att det blir Colombia och Marocko som går vidare till åttondelsfinal.

Tyskorna var pressade att vinna och fick en mardrömsstart när Cho So-hyun gjorde mål efter tre minuter. I slutet av första halvlek kom kvitteringsmålet från stjärnan Alexandra Popp, men där tog det stopp. Resten av matchen blev mållös.

Samtidigt vann Marocko med 1–0 mot Colombia, vilket innebär att marockanskorna når slutspelet i sitt första fotbolls-VM. Marocko kommer att möta Frankrike i åttondelen medan Colombia ställs mot Jamaica. Matcherna spelas på tisdag.

Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen