Hem
HPANNONS

Här är bästa skrivaren för ditt hemmakontor

HP

Vi har aldrig någonsin varit så uppkopplade och digitala som i dag. Trots att vi alla mer och mer anpassat oss till en digital vardag arbetar fortfarande 91 procent av alla småföretag med pappersprodukter*. Det kan handla om kontrakt, blanketter eller räkningar som ska skickas ut eller skrivas på.

Samtidigt har det också blivit viktigt för företag att kunna erbjuda smidiga hybridlösningar för sina anställda, för att kunna locka unga talanger. Men för att det ska gå är rätt teknik en viktig förutsättning. HP Color Laserjet 4000 är en smidig och kraftfull skrivare som passar perfekt för mindre företag eller företag som erbjuder de anställda att arbeta från hemmakontoret. Som vanligt med skrivare från HP är Color Laserjet väldigt enkel att använda och ger en kraftfull skrivare som inte behöver expert-kunskap för att installeras eller användas tack vara HP Smart App som finns till IOS och Android.

– Vår senaste Laserjet serie kan snabbt skriva ut dubbelsidiga utskrifter i färg tack vare nästa generations laserteknologi samtidigt som de är mer energieffektiva än någonsin tidigare. Våra nya Terrajet toner erbjuder 27 procents lägre energianvändning som bidrar till sänkta kostnader och minskat klimatavtryck, säger Lars Esping, produktchef skrivare på HP.

HP har i många år förfinat sina produkter och med rik erfarenhet har de nu tagit fram en produkt som kan hjälpa företag att växa och ta dem nästa steg in i framtiden.

*HP / Horizon Strategy Small Business Study May 2022

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.
Annons