Mitsubishi

Laddhybriden för dina vardagsäventyr

SUV:en har länge varit det självklara valet för en aktiv livsstil. Nu kan du fortsätta ge dig av till äventyret med en laddhybrid – utan att kompromissa med fyrhjulsdrift och lastutrymmen.

Oavsett om äventyret tar dig till barnens fotbollsträning eller ut i vildmarken reser du tyst och bekvämt. Tack vare fyrhjulsdriften kan du smidigt ta dig fram även när asfalten tar slut. Med den prioriterade eldriften kan du med ett knapptryck välja att köra på endast el, något som får ljudnivån i kupén att drastiskt minska.

– Att köra en laddhybrid ska inte vara en uppoffring. Med Outlander Plug-In Hybrid kan du fortsätta leva ditt liv precis som vanligt, säger Lotta Thulin, PR-och Informationsansvarig på Mitsubishi Motors

Elmotorn tar dig upp till 54 kilometer på ren eldrift och med ett bagageutrymme på hela 463 liter får du utan problem plats med barnvagnen eller klättringsutrustningen. Lägger du dessutom till takreling som tillbehör kan du enkelt få med dig cyklarna – eller varför inte kajaken.

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.

Dela

Öppna i ny flik

Relaterade ämnen

Mitsubishi Partner

Toppnyheter

Mötesdeltagare på lördagen. KACPER PEMPEL / TT NYHETSBYRÅN
FN:s klimatmöte i Katowice

Sista frågan återstår att lösa: ”Kämpar på för beslut”

En fråga återstår att lösa innan FN:s klimatmöte i Katowice kan avrundas – och denna gång är det Brasilien som satt sig på tvären, skriver AP.

Landet har i sista minuten gått ut med krav på att regelverket för handel med utsläppsrätter ska förenklas. Andra länder har i stället drivit på för hårdare och tydligare regler, som ska minimera möjligheterna att hitta kryphål för fusk.

Det senaste budet var att mötet skulle avslutas vid 18-tiden.

”Kämpar på för beslut i kväll”, skriver klimatminister Isabella Lövin (MP) på Twitter.

1 min
Klimatminister Isabella Lövin (MP) TT
Valet 2018 FN:s klimatmöte i Katowice

Regeringskrisen försvagar Sveriges roll i klimatsamtal

Sveriges roll i förhandlingarna under FN:s klimatmöte Katowice har försvagats på grund av regeringskrisen, skriver Expressen. Orsaken är att Sverige har lovat mindre pengar än vad man normalt skulle ha gjort, på grund av läget med en övergångsregering.

Klimatförhandlingarna är inne på övertid och en orsak till segdragenheten är oenigheter kring finansiering. Det rör bland annat hur mindre utvecklade länder ska få stöd för att kunna klara av skador i klimatförändringarnas spår.

Enligt Expressen vill de fattigare länderna ha starka garantier om stöd från västvärlden – och Sverige beskrivs nu som ett av de länder som vill ge mer bistånd men som inte kan.

Samtidigt uppges Sverige ha en trovärdig position i förhandlingarna på grund av tidigare stora klimatbidrag.

4 tim
Gunhild Stordalen Christine Olsson/TT / TT NYHETSBYRÅN
FN:s klimatmöte i Katowice

Stordalen: Vi måste få med politikerna på banan

Filantropen och miljöaktivisten Gunhild Stordalen är på plats vid klimatmötet i Katowice i Polen där man ska besluta hur Parisavtalet ska implementeras, skriver Expressen.

Stordalen ska under mötet tala om klimat och miljö men är upprörd över att inte frågan om sambanden mellan mat och klimat tar plats på agendan.

– Matindustrin kan vara med och utveckla mer klimatsmarta produktionsmetoder och produkter, som också måste vara hälsosamma. Vi måste få med politikerna på banan, säger hon till NRK.

3 tim
Läs mer om FN:s klimatmöte i Katowice

Lokala nyheter

Välj mellan Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund