Hem
Mjällbys Adam Ståhl jublar efter att ha gjort 3-2 på straff under lördagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Mjällby AIF och IK Sirius. Andreas Hillergren/TT / TT Nyhetsbyrån

Mjällby kvar i toppen efter sen seger mot Sirius

Mjällby AIF tog säsongens åttonde seger när man besegrade IK Sirius i den allsvenska återstarten under lördagen. Det var Sirius som öppnade målskyttet i den andra halvleken när Leo Walta slog till med en snygg frispark.

Adam Ståhl och Herman Johansson såg till att glädjen för Uppsalalaget inte blev långvarig. Inom loppet av fem minuter gjorde Mjällby både 1–1 och 2–1.

Sirius lyckades kvittera till 2–2, men tack vare en välplacerad straff från nyss nämnde Ståhl i matchens slutminut kunde Mjällby knipa alla tre poäng.

Laget från Blekinge ligger nu tvåa i Allsvenskan.

Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen