Hem
Bild från skadetillfället. Antonio Calanni / AP

Otäck skada i EM – Ungerns Varga täcktes med skynke

Otäcka scener utspelade sig i den andra halvleken i EM-mötet mellan Skottland och Ungern. Ungerns anfallare Barnabás Varga kolliderade med Skottlands målvakt Angus Gunn och blev länge liggandes på marken.

Andra spelare signalerade för en allvarlig skada och bildare en mänsklig mur, innan Varga täcktes med ett skynke. Först efter fem minuter bars han ut på bår innan matchen fortsatte igen.

Det ungerska fotbollsförbundet har senare meddelat att Varga förts till sjukhus, men att tillståndet är stabilt.

Ungern vann matchen med 1–0 efter ett dramatiskt avgörande, och lagkamraterna hyllade därefter Varga genom att hålla upp hans matchtröja.