Hem
Fridolina Rolfö, Alexia Putellas and Aitana Bonmati firar VEGARD GRØTT / BILDBYRÅN

Över 91 000 såg Barcelona gå vidare till CL-semi

FC Barcelona är klart för semifinal i Champions League efter att ha slagit ut Real Madrid med 5–2. El Clásico-mötet spelades med rekordmånga 91 553 på läktaren. Det slår det tidigare världsrekordet på 90 185 i publiken när USA mötte Kina i VM 1999.

Hemmalaget tog ledningen efter mindre än tio minuters spel, men kort därpå kvitterade Real Madrid genom att sätta en straff. Andra halvlek blev däremot en riktig målfest för Barcelona.

– Jag får hålla tillbaka tårarna. Det är total gåshud. Det är galet, säger den norska stjärnan Caroline Graham Hansen i DAZN.

Svenska anfallsstjärnan Fridolina Rolfö stod för en assist när Claudia Pina satte 3–2.

Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen