Hem
Holknekt. Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Rättegång mellan Kindred och Holknekt har inletts

I dag möts Odd Molly-grundaren Per Holknekt och Unibets två ägarbolag Kindred och Spooniker i rätten, efter att Holknekt stämt bolagen på 10 miljoner. Det rapporterar GP.

Holknekt uppger att han spelat bort sammanlagt 100 miljoner hos ett trettiotal bolag, som han anser borde insett att han hade ett spelberoende. Hos Unibet spelade han bort 2,7 miljoner på en enda månad. Holknekt är styrkt av förra månadens dom, där Betsson dömdes att betala 5,8 miljoner av en kunds förluster, men han tar inte en seger för given.

– Jag jobbar för det bästa och förbereder mig för det bästa, säger han till tidningen.

Annons

Vinterns smartaste investering

Är noteringsklimatet på väg att bli hett igen? Vad händer med bomarknaden när alla bundna lån löper ut? Och blir det något tomterally på börsen?

Med Omni Ekonomi, Omnis systerapp, får du alla affärsnyheter du behöver på ett ställe, med dagliga aktieanalyser, kommentarer från experter och fördjupning och förklaring av utvecklingen på marknaderna.

Annonsfri läsning och möjlighet att dela din prenumeration med en vän eller familjemedlem ingår.

Annons
Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen
Annons