Hem
Bilder från matchen. Bildbyrån.

Sjachtar nära jätteskräll – Real nätade i sista stund

Ukrainska Sjachtar Donetsk tog något överraskande en poäng i tisdagens CL-möte hemma mot Real Madrid – men var samtidigt ytterst nära att ta samtliga tre poäng.

Efter en mållös första halvlek kunde hemmalagets Oleksandr Zubkov sätta 1–0 i början av den andra och länge såg det ut som att Sjachtar skulle klara av att hålla undan.

Men i den 95:e minuten höll sig Antonio Rüdiger framme och säkrade en poäng för Real. I samband med målet började Rüdiger blöda kraftigt efter att målvakten Anatolii Trubin störtat in i honom.

I och med den ryska invasionen i Ukraina spelar Sjachtar sina hemmamatcher i Warszawa i Polen.