OKQ8

Slipp oroa dig över oväntade bilkostnader

Om något oväntat händer och bilen går sönder kan kostnaderna lätt skena iväg. Även om bilförsäkringen täcker de de största kostnaderna kan självrisken ligga på flera tusen kronor.

– Om du vill känna dig tryggare på vägarna i höst och slippa oväntade, tråkiga utgifter kan det vara smart att teckna en en tilläggsförsäkring till din bilförsäkring som täcker upp för självrisken, säger Philip Wadenius, Sales and Marketing Manager Insurance.

OKQ8 BackUp är en tilläggsförsäkring som gäller vid de flesta skador som kan uppstå när du är ute och kör.

– Den täcker självrisken vid plåtskador och skador på lacken som kan uppstå vid exempelvis kollision, dikeskörning eller parkering. Den gäller även om någon stjäl något från din bil eller om hela bilen blir stulen. Du kan också få hyrbilsersättning om din bil går sönder, säger Philip Wadenius.

Du kan utnyttja varje moment tilläggsförsäkringen täcker två gånger per år och den ger dig ersättning för dyra självrisker upp till 3 000 kronor

– Det kan också vara bra att veta att försäkringen är kopplad till bilen. Så du kan låna ut bilen och försäkringen kommer ändå att täcka upp eventuella skador.

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.

Dela

Öppna i ny flik

Relaterade ämnen

OKQ8 Partner

Toppnyheter

Mohammed Buya Turay. CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Herrallsvenskan 2019

Matchhjälten jublande glad: ”Let’s go, Djurgården!”

Mohammed Buya Turay gjorde matchens enda mål när Djurgården besegrade IFK Göteborg och såg till att sätta sig i förarsätet i jakten på SM-guldet. Efter matchen sparade han inte på känslorna.

– Vi tog tre poäng och det är det viktigaste. Det var därför vi kom hit. Let’s go, Djurgården! skrek matchhjälten när han intervjuades av C Mores Olof Lundh.

Han passade också på att rikta en hälsning till klubbens sportchef Bosse Johansson.

– Jag vill stanna, Bosse ge mig ett kontrakt! sa Buya Turay.

33 min
Mohammed Buya Turay blev matchhjälte. CARL SANDIN / BILDBYRÅN
undefined

Flera tveksamma domslut när Dif kopplade guldgrepp

Djurgården har skaffat sig guldläge i allsvenskan efter seger 1–0 borta mot IFK Göteborg på måndagen. Men det var Göteborg som inledde bäst och många trodde att laget också tog ledningen när Lasse Vibe rullade in bollen tidigt i matchen. Men domaren valde att blåsa för offside, ett tveksamt domslut.

– Det är inte offside, sa experten Hasse Backe i C Mores studio.

I andra halvlek höjde sig Djurgården – men laget hade också på nytt domaren med sig när Göteborg inte fick straff i en situation mitt i halvleken.

Det dröjde till minut 70 innan matchens första mål kom. Marcus Danielson slog en fin hörna till Mohammed Buya Turay, som nickade in 1–0. Men även den situationen föregicks av en tveksamhet, då det borde ha blåsts för offside i momentet som gav upphov till hörnan.

Segern innebär att Djurgården nu är tre poäng före Hammarby, AIK och MFF när bara två omgångar återstår att spela.

1 tim
Alexander Axén. KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
undefined

Experten kräver VAR i allsvenskan efter missarna

Flera tveksamma domslut kom att påverka utgången av den viktiga allsvenska matchen mellan IFK Göteborg och Djurgården. Bland annat vinkades ett tidigt Göteborgsmål av för offside, tillsynes felaktigt, och senare borde Göteborg också fått en straff.

Missarna får C Mores expert Alexander Axén att ryta ifrån, skriver Aftonbladet.

– Vi måste införa VAR i allsvenskan. Vi kan inte sitta här och diskutera sådana här saker hela tiden. Jag antar att de som är motståndare mot VAR är nöjda med de här situationerna, sa han i sändningen.

Även expertkollegan Hasse Backe höll med.

– När allt ska avgöras vill man inte ha de här felen, sa han.

15 min
Läs mer om Herrallsvenskan 2019