re:member

Smarta lösningen som hittar rabatt på rabatten

Årets stora shoppingtillfälle Black Friday närmar sig. Här är plug-in funktionen som hittar rabatt på rabatten under Black Friday. Du som shoppar online och betalar med ditt re:member flex kan få rabatt på rabatten* i över 300 webbutiker som är anslutna till re:member reward – ett kreditkort med 0 kronor i årsavgift och kompletterande reseförsäkring. (Eff. ränta 14,67 % vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2018-01-01).

För att säkerställa att du inte går miste om någon reward-rabatt kan du ladda ner en smart plug-in till din webbläsare. Då blir du automatiskt påmind om dina rabatter när du surfar in i en webbutik som är ansluten till re:member reward. Tillägget innehåller också information om vilka butiker som erbjuder rabatter när du söker på Google.

Upp till 25 procent rabatt

I samband med Black Friday kan du som har, eller tänkt ansöka om, kreditkortet re:member flex få rabatt på rabatten i över 300 populära webbutiker som ingår i förmånsprogrammet re:member reward.

Utöver den eventuella Black Friday-rabatten får du alltid till exempel upp till 25 procent rabatt på Linas Matkasse, 15 procent rabatt på Philips, 10 procent rabatt på hotels.com, 8 procent på herrmodeföretaget Stayhard och upp till 12 procent rabatt på asos.

Här får du rabatt på dina inköp med re:member flex – ett urval av webbutiker

Linas Matkasse: upp till 25 procent rabatt på alla köp.

Asos: upp till 12 procent rabatt

Hotels.com: upp till 10 procent på alla köp

Nelly.com: upp 8 procent på alla köp

Cdon.com: upptill 8 procent på alla köp

NA-KD.com: upp till 11 procent på alla köp

Cervera.se: upp till 10 procent på alla köp

Apoteket: upp till 10 procent på alla köp

Stayhard: upp till 10 procent på alla köp.

Fördelar med re:member flex

  • Ingen årsavgift.
  • Upp till 100 00 kr i kredit.
  • Upp till 8 veckors räntefri kredit.
  • Upp till 25 % rabatt* i över 300 webbutiker.
  • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår utan extra kostnad.
fstop123 / iStockphoto

*rabatten gäller ej moms och fraktkostnad

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2018-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. 

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.

Dela

Öppna i ny flik

Relaterade ämnen

re:member Partner

Toppnyheter

Andy Wong / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Kina beordrar resebolag att sluta sälja paketresor

Inga fler paketresor inom landet såväl som utomlands. Så lyder Pekings order till resebolagen under fredagen, enligt Bloomberg.

Syftet med beskedet är att hindra smittspridningen av det nya coronaviruset, som hittills dödat 26 personer.

Kunskapen om det nya coronavirus som började spridas från Wuhan i Kina är fortfarande liten men flera städer har isolerats.

Rent ekonomiskt kan sjukdomen innebära en rejäl smäll. Direkt skriver att kinesiska turister antas ha spenderat 130 miljarder dollar utomlands 2018.

4 tim
Läs mer om Sjukdomsutbrottet i Kina
Brottsplatsen. Arkiv. Anders Wiklund/TT / TT NYHETSBYRÅN
Explosionen på Östermalm

Misstänkt för sprängningen nekar till brott

Den man som begärts häktad misstänkt för sprängningen på Östermalm nekar till brott, rapporterar TT.

Kammaråklagare Frida Rylander har begärt 35-åringen häktad på sannolika skäl misstänkt för grov allmänfarlig ödeläggelse. Förhandlingen, som fortfarande pågår, hålls på åklagarens begäran bakom stängda dörrar på åklagarens begäran.

Mannen har tidigare dömts för grova brott. Bland annat dömdes han 2013 till sju års fängelse för mordförsök. Han blev villkorligt frigiven i maj förra året.

Mannen, som är i 35-årsåldern, är sedan tidigare dömd för flera grova brott, rapporterar SVT Nyheter.

23 min
Sprängda adressen på Östermalm.  Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Sprängning på Östermalm kopplas till knarkcentral

Delar av det bostadshus på Östermalm i Stockholm som utsattes för en explosion i förra veckan har använts som knarkcentral där kunder bland annat kunde köpa kokain och cannabis, enligt uppgifter till Expressen.

Tanken med knarkcentralen är att försvåra för polisen att skapa en beviskedja kring narkotikahandeln då försäljningen inte skedde direkt mellan säljare och köpare.

– De här personerna är proffs. Det är inte någon som odlar hemma om man säger så. Man kan köpa olika grejer, berättar en person som själv köpt narkotika på adressen för tidningen.

Polisen vill inte kommentera uppgifterna om att bostadshuset på Östermalm använts som knarkcentral.

Idag 06:31
Anders Wiklund/TT / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Uppgifter: Känd kriminell gripen för sprängdådet

Den man som på onsdagen greps misstänkt för sprängdådet mot en adress på Östermalm tidigare i månaden har kopplingar till det kriminella mc-gänget Bandidos. Det skriver Expressen som hänvisar till uppgifter till tidningen.

Enligt uppgifter till SvD ska han ha varit villkorligt frigiven efter ett långt fängelsestraff.

Enligt tidningen har han fotograferats av polisens spanare när han har deltagit vid Bandidosfester. Han ska också vara kopplad till gängkonflikterna i Östberga och Bredäng i södra Stockholm. Förra året åtalades han för föreberedelse till mord, men friades senare. Han har dessförinnan dömts för mordförsök.

22 jan
Läs mer om Explosionen på Östermalm
éus under pressträffen.Roberts och Sint Johan Nilsson/TT / TT NYHETSBYRÅN
Svenska brottsbekämpningen

Operation Rimfrost: Insatser under nästa vecka

Nästa vecka kommer flera insatser inom ramen för Operation Rimfrost att äga rum i Malmö. Det meddelade polisen vid en presskonferens under fredagsförmiddagen.

– Anledningen till att vi berättar detta i förväg är att vi vill att medborgarna ska känna trygghet när de nästa vecka kommer att se betydligt fler poliser på stan än vad som är vanligt, sa polisens regionala kommenderingschef Stefan Sintéus under pressträffen.

Lokalpolisområdeschefen Andy Roberts konstaterade att utbredningen av unga människor som utnyttjas som springpojkar i narkotikahanteringen är betydligt mer utbrett än vad man har känt till tidigare. Insatserna för att förhindra detta kommer att intensifieras liksom samarbetet med sociala myndigheter och Malmö stad.

4 tim
Fredrik Sandberg/TT / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Börje Ekholm: Regeringen får ta tag i sprängningarna

Det är både allvarligt och illavarslande att det sprängs bomber i svenska bostadsområden, anser Ericssons vd Börje Ekholm enligt TT.

Tidigare i veckan skedde en explosion nära telekomjättens huvudkontor i Kista.

Ekholm säger att han är övertygad om att Sveriges konkurrenskraft minskar av den råare kriminaliteten.

– Det här tycker jag är en av de största frågorna för regeringen att ta tag i, säger Ericssonchefen.

Han säger också:

– Ett av de grundläggande kraven man kan ha på en statsmakt, det är ju egentligen att skapa en säker miljö och en säker närmiljö.

2 tim
Läs mer om Svenska brottsbekämpningen
Helg Recensioner
Robert Downey Jr spelar doktor John Dolittle. TT NYHETSBYRÅN
Helg Recensioner

”Dolittle” sågas: ”Som att se 50 trailers på raken”

Kritikerna är inte nådiga mot äventyrskomedin ”Dolittle”. Trots stjärnor som Robert Downey Jr och Antonio Banderas är filmen frustrerande rörig, med scener och dialoger som bara hjälpligt hänger ihop och en klippning som främst verkar ha gått ut på att dölja de grövsta missarna. Det skriver Svenska Dagbladets recensent Anna Hellsten, som tycker att till och med datoranimeringen ”missar målet”.

Det tycker däremot inte Göteborgs-Postens Mats Johnson, som kallar animeringen ”toppklass”. Men i princip allt annat går fel, skriver han. och pekar på avsaknaden av regi, handling och sammanhang: ”Att titta på ”Dolittle” är som att se typ 50 bombastiska trailers på raken.”

Dagens Nyheters Mårten Blomqvist skriver att ”Dolittle” verkligen ser ut att bli en kostsam flopp, men att den som film betraktad inte är den totala genomklappning man kunnat befara och syftar till det senaste årets förhandssågningar och kritiska röster från filmens medarbetare.

Läs recensionerna i länkarna nedan.

14 min
Pet Shop Boys Neil Tennant 2016. Eduardo Verdugo / TT NYHETSBYRÅN
undefined

”Inget fyrverkeri – men värt att fira att de finns”

Brittiska popduon Pet Shop Boys är tillbaka med sitt första album sedan 2016, ”Hotspot”. Det är gruppens fjortonde studioalbum sedan debuten 1986. Aftonbladets Markus Larsson konstaterar att Pet Shop Boys storhetstid var på 80- och 90-talen men att de fortfarande har en egen ”liten loge” vid sidan av den övriga popbranschen.

”Nya skivor med gruppen är sällan värda några fyrverkerier, men det är fortfarande värt att fira att Pet Shop Boys finns”, konstaterar han.

NWT:s Johanna Karlsson menar att albumet på papper ”ser himla lovande ut” men att resultatet på det stora hela låter ”rätt trött”.

Brittiska recensenter är mer entusiastiska. Daily Mails Adrian Thrills menar att duon har blivit djupare på äldre dagar och att låtarna är lika ”gripande som de är pulserande”.

Läs recensionerna i länkarna nedan.

22 min
Nicolas Cage i ”Color out of space”. Nonstop entertainment
undefined

Skruvad skräckfilm med Cage både hyllas och ratas

Det råder väldigt delade uppfattningar om science fiction-rysaren ”Color out of space”, vagt baserad på H P Lovecrafts novell från 1927. DN och GP ger båda filmen med Nicolas Cage en etta.

”En osannolik orgie i konstigheter”, skriver DN:s Mårten Blomkvist.

GP:s Mats Johnson stämmer in i sågningen och konstaterar att Nicolas Cage en bit in i filmen övergår till ”ett hysteriskt överspel”.

Men SVT:s och SvD:s recensenter däremot gillar filmen skarpt och ger betyget fyra respektive fem.

”Tvillingsjälarna Nicolas Cage och Richard Stanley hittar varandra i vansinnig Lovecraft-tolkning”, skriver Sebastian Lindvall i SvD.

Karolina Fjellborg på Aftonbladet nöjer sig med en trea och konstaterar att hon i varje fall inte har tråkigt.

Filmen har premiär i dag.

43 min
Läs mer om Helg
Erna Solbergs nya regering. NTB SCANPIX / TT NYHETSBYRÅN
Sprickan i Norges regering

Norge har ny regering efter Fremskrittspartiets avhopp

Norska statsministern Erna Solberg har nu presenterat sin nya regering. Liberala Venstre och Kristelig Folkeparti får fyra statsråd var och Solbergs egna parti Høyre får tolv. Det betyder att Norge fått sin första minoritetsregering på 15 år, skriver Aftenposten.

– Det blir en lite nyare, men erfaren regering, säger NRK:s politiske kommentator Lars Nehru Sand.

Orsaken till den norska regeringskrisen är att Fremskrittspartiet i början av veckan lämnade regeringen.

3 tim
Jan Tore Sanner. Terje Pedersen / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Källor: Han tar Jensens plats som finansminister

Jan Tore Sanner (Høyre) väntas bli ny finansminister i Norge, enligt uppgifter till NRK och Dagens Næringsliv.

Utnämningen väntas offentliggöras av statsminister Erna Solberg på fredagen, tillsammans med en lång lista ministerbyten, både nya och gamla namn. Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen hade posten tidigare. Efter att FRP lämnade regeringen i veckan bildar Høyre, Venstre och Kristelig Folkeparti minoritetsregering, men väntas söka fortsatt stöd från FRP i Folketinget.

Sanner är i dag utbildningsminister.

Igår 18:18
Monica Mæland och Sveinung Rotevatn. TT
undefined

Nya ministernamn läckta – Norges regering stuvas om

Monica Mæland (Høyre) blir Norges nya justitieminister när luckorna efter Fremskrittspartiet ska täppas igen, uppger källor för Bergens tidning och Aftenposten. Jan Tore Sanner (Høyre) väntas bli finansminister och Sveinung Rotevatn (Venstre) blir klimat- och miljöminister, uppger källor för Dagens Næringsliv och NRK.

Det arbetas intensivt med att fylla luckorna i den norska regeringen efter att Fremskrittspartiet lämnade tidigare i veckan, skriver NRK, som fått en lista med nya namn som bekräftats av flera källor nära processen.

Statsminister Erna Solberg planerar att offentliggöra ändringarna i regeringen på fredagen klockan 11, skriver NRK.

Igår 17:18
Läs mer om Sprickan i Norges regering

Lokala nyheter

Välj mellan Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund