Tyson Fury i samband med nattens fajt/Fury efter att ha blivit knockad till marken av Deontay Wilder i förra matchen. Bildbyrån
Wallin vs Fury

Stirrade in i kameran och bjöd in till ny fajt: ”Luffare”

Direkt efter nattens boxningsmatch mellan Otto Wallin och Tyson Fury så vred sig den brittiska tungviktaren rakt mot kameran, skriver Sportbladet.

– Deontay Wilder. Jag vill ha dig nästa gång. Din luffare! ropade Fury.

Fury och Wilder möttes i en het fajt den 1 december 2018, en drabbning som slutade med ett kontroversiellt oavgjort resultat. Resultatet den gången gjorde att Wilder vann WBC-bältet.

Mer om Furys match mot Otto Wallin

Tidigare

Toppnyheter

Coronaviruset Globala spridningen
BTS under årets Grammygala i Los Angeles. Matt Sayles / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Fler smittade i Sydkorea – k-popbandet ställer in

Det sydkoreanska k-popbandet BTS ställer in fyra arenakonserter i Seoul på grund av smittospridningen av det nya coronaviruset, rapporterar AFP.

”Det är omöjligt att förutse storleken av utbrottet”, skriver bandets agentur i ett uttalande.

Samtidigt har antalet bekräftat smittade personer överstigit 2 000 i landet.

BTS är en av Sydkoreas bäst säljande grupper och är det första k-popbandet som toppat listor i USA och Storbritannien.

1 tim
Vincent Yu / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Världens aktier mot sämsta veckan sedan finanskrisen: ”Värre än handelskriget”

Investerare överger riskfyllda tillgångar på grund av rädsla att det nya coronaviruset kan utvecklas till en pandemi – och utlösa en global recession, rapporterar Reuters.

Nyhetsbyrån lägger också till att MSCI:s breda index över världens aktie fortsätter backa på fredagen och nu är ner 9,3 procent den här veckan. Indexet är därmed på väg mot värsta veckan sedan november 2008 då det föll 9,8 procent.

Tomoaki Shishido, senior ekonom på Nomura Securities, säger att virusutbrottet slår mot världsekonomin.

– Det är rättvist att säga att påverkan från coronaviruset kommer bli mycket större än handelskriget mellan USA och Kina, säger ekonomen till Reuters.

2 tim
Läs mer om Coronaviruset
Bild från New York i går. Craig Ruttle / TT NYHETSBYRÅN
Dagens börs

Historien visar att börserna hämtar sig efter fyra månader

Börsras likt det pågående har inträffat 26 gånger sedan andra världskriget. I snitt har det tagit fyra månader för marknaden att återhämta sig, rapporterar CNBC. Nyhetskanalen har kollat på alla korrigeringar, tapp på 10 procent från toppen, som Wall Streets breda index S&P-500 varit med om.

Men om fyramånaderslöftet ska inträffa måste fallet upphöra. Om börsen fortsätter att rasa kan den gå in i en björnmarknad, ett tapp på över 20 procent. Det har inträffat tolv gånger sedan andra världskriget – och sådana djupdykningar har i snitt tagit två år att återhämta sig från.

31 min
Illustrationsbild.  KIM HONG-JI / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Kraftiga börsfall i Asien: ”Rädsla för en pandemi”

Coronaviruset och oro för sjukdomsutbrottet skapar rejäla börsnedgångar i Asien under fredagsmorgonen. Vid 05.15-tiden, svensk tid, låg indexen som följer:
• Nikkei: –4,0 %
• Shanghai: –3,7 %
• Shenzhen: –4,4 %
• Hang Seng: –2,5 %
• Kospi: –2,9 %
Rädsla att viruset ska få en kraftig spridning globalt ligger bakom säljtrycket, enligt CNBC.

– Jag tror att det som händer just nu är att investerare är oroliga att epidemin förmodligen ska bli en global pandemi, säger Chetan Seth, aktiestrateg på Nomura, till CNBC.

Även Wall Street såg stora börsnedgångar i går och de amerikanska huvudindexen föll över 4 procent.

2 tim
undefined

Branta fall på Wall Street – Tesla rasade 12 procent

Precis som de europeiska börserna föll de ledande indexen på Wall Street kraftigt på torsdagen. Dow Jones rasade över 1 000 punkter.
• S&P 500: −4,4%
• Nasdaq: −4,6%
• Dow Jones: −4,4%
Liksom tidigare i veckan är det oro över coronavirusets spridning och dess påverkan på ekonomin som ligger bakom säljvågen. Oron späddes på efter att den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA bedömt att viruset är på väg att utvecklas till en pandemi, enligt Bloomberg.

Virusoron har även fått flera bolag att vinstvarna. Sist ut var Microsoft som på onsdagskvällen flaggade för att coronaviruset skapat störningar i bolagets leverantörskedja. Microsofts aktie handlades ner 7 procent på torsdagen.

Elbilsjätten Tesla rasade 12,8 procent efter att antalet registrerade bilar i Kina sjunkit med nästan 50 procent jämfört med månaden innan. Det visar statistik från LMC Automotive, skriver Reuters.

Amerikanska betalningsjätten Paypal flaggade inför öppning att det nya coronaviruset sänker bolagets intäkter. Aktien stängde ”bara” ner drygt 1 procent.

Igår 21:29
Läs mer om Dagens börs

Lokala nyheter

Välj mellan Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund