DHL Freight

Tjänsten som öppnar upp Europa för svenska företag

Välfungerande logistik är skillnaden mellan vinst och förlust för många svenska företag.

– Vår kunskap och erfarenhet, i kombination med att vi själva har kontroll över hela vårt leveransnätverk, gör att vi är en trygg transportpartner, säger Karin Mårtensson, produktchef på DHL Freight. 

DHL Freight har dagligen över 2 000 reguljära linjer och avgångar runt om i Europa varje dag. Förenklat kan man säga att Euroconnect är ryggraden i DHL Freight. Tjänsten är effektiv och pålitlig och kan lösa de flesta fraktutmaningar som ett företag kan ha. Ledorden för DHL Euroconnect är kostnadseffektivitet och flexibilitet.

Kan växa med kunderna

– Tack vare vårt nätverk kan vi leverera hög servicenivå, med full spårbarhet, i hela Europa, från Moskva till Madrid, säger Karin Mårtensson.

DHL Euroconnect binder samman hela Europa, inklusive norra Afrika och CIS-länder och tjänsten kan skräddarsys på många sätt för att passa just din verksamhets krav och förutsättningar.

– Vi har styrkan och bredden vilket gör att vi kan växa med våra kunder, från start-up ända upp till ett globalt företag, säger Karin Mårtensson.

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.

Dela

Öppna i ny flik

Relaterade ämnen

DHL Freight Partner

Toppnyheter

Syriska kurder sitter vid vägkanten nära gränsen mot Irak. Muhammad Hamed / TT NYHETSBYRÅN
Turkiska offensiven i Syrien

Kurder fast vid gränsen mot Irak: ”Vår framtid är borta”

Minst 160 000 syriska kurder har flytt sina hem sedan Turkiet inledde sin offensiv mot norra Syrien förra veckan, skriver Reuters. 5 000 av dessa har tagit sig över gränsen till Irak och många av dem har fått betala smugglare motsvarande 15 000 kronor för att lyckas.

Men de kurdiska flyktingar som inte har råd med det har fastnat vid gränsen vid gränskontrollen i Semalka. Endast skadade tillåts passera gränsen, så många av de som flytt kommer sova under bar himmel – i väntan på att kunna ta sig till Irak.

– Jag har ingen aning om vart vi ska. Vår framtid är borta, säger 24-åriga Zainab Rassul, som flytt tillsammans med sin mamma.

6 min
Erdogan och Putin.  Burhan Ozbilici / TT NYHETSBYRÅN
undefined

Syriens framtid avgörs vid Putins och Erdogans möte

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan möter under tisdagen Rysslands president Vladimir Putin. Många menar att det är då den verkliga uppgörelsen om nordöstra Syriens framtid sker, säger SVT:s reporter i Turkiet, Tomas Thorén.

– Från Putins håll har det kommit dubbla budskap. Han har å ena sidan sagt att Turkiet har rätt att försvara sig och å andra sidan att Syriens gränser ska kontrolleras av Syriens president Bashar al-Assad, säger han.

Erdogan säger under måndagen att han kommer att ta nästa ”nödvändiga” steg i Syrien efter mötet med Putin, skriver Reuters.

Under tisdagskvällen går det fem dagar långa eldupphöret ut.

Idag 10:51
En mamma med barn som tvingats på flykt efter den turkiska offensiven i Syrien.  SAFIN HAMED / AFP
undefined

Oro för civila i Syrien: ”Blir etnisk rensning av kurder”

Det finns en oro att den kurdiska civilbefolkningen i nordöstra Syrien kommer att drabbas av att USA drar tillbaka trupper från området. Det skriver New York Times som har pratat med Mazlum Kobani, befälhavare för den kurdledda SDF-styrkan.

– Det kommer bli en etnisk rensning av det kurdiska folket från Syrien och den amerikanska administrationen kommer vara ansvarig, säger Kobani till tidningen.

Kobani är även rädd att terrorgruppen IS kan återfå kontroll. Han hoppas att USA – som SDF stred sida vid sida med för att bekämpa IS – kommer att försöka bygga upp förtroendet igen och säkra de områden som befriats från terrorsekten.

Idag 08:27
Läs mer om Turkiska offensiven i Syrien
Kristoffer Karlsson. MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Herrallsvenskan 2019

Domaren erkänner misstag: En stor besvikelse för mig

Domaren Kristoffer Karlsson medger att han och hans team gjorde flera avgörande missar i den viktiga matchen mellan IFK Göteborg och Djurgården. Till Expressen säger han dels att Djurgården borde ha fått en straff och att en Djurgården-spelare borde blåsts av för offside före hörnan som gav Djurgården 1–0.

– Precis som en spelare som gör ett stort misstag i en match är det en stor besvikelse för mig. Det var snabbt in i duschen, säger Karlsson.

C Mores expert Alexander Axén sa under sändningen att han anser att missarna visar att VAR behövs i allsvenskan.

– Vi kan inte sitta här och diskutera sådana här saker hela tiden. Jag antar att de som är motståndare mot VAR är nöjda med de här situationerna, sa Axén.

26 min
Mohammed Buya Turay. CARL SANDIN / BILDBYRÅN
undefined

Matchhjälten jublande glad: Let’s go, Djurgården!

Mohammed Buya Turay gjorde matchens enda mål när Djurgården besegrade IFK Göteborg och såg till att sätta sig i förarsätet i jakten på SM-guldet. Efter matchen sparade han inte på känslorna.

– Vi tog tre poäng och det är det viktigaste. Det var därför vi kom hit. Let’s go, Djurgården! skrek matchhjälten när han intervjuades av C Mores Olof Lundh.

Han passade också på att rikta en hälsning till klubbens sportchef Bosse Johansson.

– Jag vill stanna, Bosse ge mig ett kontrakt! sa Buya Turay.

44 min
Mohammed Buya Turay blev matchhjälte. CARL SANDIN / BILDBYRÅN
undefined

Flera tveksamma domslut när Dif kopplade guldgrepp

Djurgården har skaffat sig guldläge i allsvenskan efter seger 1–0 borta mot IFK Göteborg på måndagen. Men det var Göteborg som inledde bäst och många trodde att laget också tog ledningen när Lasse Vibe rullade in bollen tidigt i matchen. Men domaren valde att blåsa för offside, ett tveksamt domslut.

– Det är inte offside, sa experten Hasse Backe i C Mores studio.

I andra halvlek höjde sig Djurgården – men laget hade också på nytt domaren med sig när Göteborg inte fick straff i en situation mitt i halvleken.

Det dröjde till minut 70 innan matchens första mål kom. Marcus Danielson slog en fin hörna till Mohammed Buya Turay, som nickade in 1–0. Men även den situationen föregicks av en tveksamhet, då det borde ha blåsts för offside i momentet som gav upphov till hörnan.

Segern innebär att Djurgården nu är tre poäng före Hammarby, AIK och MFF när bara två omgångar återstår att spela.

1 tim
Läs mer om Herrallsvenskan 2019