Hem
MFF-spelarna deppar efter matchen. SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN

Tungt poängtapp för MFF när toppen mötte botten

Serieledande Malmö FF tappade poäng i en svängig tillställning borta mot nästjumbon Kalmar i herrallsvenskan.

Skånelagets anfallare Erik Botheim inledde målskyttet på straff i den första halvleken men i inledningen av den andra var det Kalmar för hela slanten. Hemmalaget vände 0–1 till 2–1 inom tio minuter vilket tvingade fram åtgärder från MFF-tränaren Henrik Rydström.

Rydström gjorde ett trippelbyte och fick effekt. Bollskicklige Taha Ali ställde till det för hemmaförsvaret, som tvingades kapitulera när Ali spelade fram Hugo Bohlin som satte kvitteringen i bortre krysset.

– Ett otroligt avslut. En ruggig prestation, säger Max-experten Nordin Gerzic.

2–2 blev också slutresultatet.

Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen