Unik hotellguide för alla matälskare
Är du ute efter lyx, kvalitet och god mat när du bor på hotell?
Då är den här guiden något för dig.
Njut av Gotland: Clarion Hotel Wisby, Visby
Clarion Hotel Wisby ligger mitt i Visbys äldsta områden, bara ett stenkast från hamnen.
Kitchen & Table-restaurangen ligger i det som tidigare hette Stadshuskällaren Friheten, vilket var ett värdshus på 1600-talet.
Du kan också äta och dricka gott eller bara slappna av i Vinterträdgården eller Kaptenshuset.
Hotellet erbjuder också en härlig spa-anläggning som har behållit delar av en medeltida karaktär.
Norrsken över Manhattan: Clarion Hotel Sense, Luleå
Långt upp i norr kan du få lokala råvaror som löjrom, surströmming, ren, älg och rådjur serverat som om du åt det på Manhattan. Kitchen & Table-restaurangen på Clarion Hotel Sense rekommenderas i The White Guide, Nordens ledande restaurangguide.
Menyn har dessutom inslag av asiatiska smaker som t.ex koreansk bifftartar, en misogratinerad hälleflundra eller hummus med shiitake.
Hotellets spa-anläggning erbjuder bland annat pool med panoramautsikt och årstidsbastu.
Idyll med havsutsikt: Clarion Hotel Tyholmen, Arendal
Clarion Hotel Tyholmen i Arendal, Norge, bjuder både finsmakare och soldyrkare på Kitchen & Table-upplevelsen – bland mycket annat.
Hotellet ligger vackert i Arendal centrum, och från restaurangen har du en fantastisk havsutsikt.
Restaurangen, där man skippat vita dukar och stela servitörer, serverar lokala råvaror som fisk och skaldjur.