Hem
Dejan Kulusevski i en duell med Christian Eriksen. MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Danmark besegrar Sverige efter Eriksens sena mål

Sveriges fotbollsherrar föll med 2–1 mot Danmark inför ett slutsålt Parken i Köpenhamn. Stor matchhjälte blev Christian Eriksen som slog till med ett snyggt distansmål i slutminuterna.

Matchen drog igång med en rivstart när Pierre-Emile Höjberg styrde in en hörna. Inte kort därefter kom det svenska svaret när Alexander Isak satte 1–1. Därefter följde en mållös period innan Eriksens mål kom.

Matchen hade ingen större sportslig betydelse. Tråkigast för svensk del var kanske att Hjalmar Ekdal fick bäras ut skadad på bår bara någon minut efter att han bytts in.