Hem
Färjestads Michael Lindqvist och Malmö Redhawks Kim Rosdahl LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Malmös succé – chockade FBK: ”Förtjänar en lavett”

Malmö Redhawks tog säsongens första trepoängare när man slog gästande Färjestad med 3–1. Det var samtidigt Karlstadslagets första förlust.

Efter endast fem minuter spelade tog hemmalaget ledningen och 2–0-målet kom i början av andra perioden. Gästerna reducerade till 2–1, men där tog det stopp. Färjestads Magnus Nygren är nöjd med matchen men säger att hans lag behöver ”skaka lite liv i sitt powerplay”.

– Ibland förtjänar man att åka på en liten lavett. Malmö är sjukt offensiva i sin forecheck, och vi behöver vara lite mer desperata i de avgörande lägena framåt, säger han enligt Expressen.