Hem
Timrå firar/Mattias Karlin Bildbyrån

Modo föll i rivalderbyt – Karlin ”sjukt besviken”

Nykomlingen Modo rasade ihop totalt i första Västernorrlandsderbyt mot rivalen Timrå. Matchen slutade 4–2 till hemmalaget, trots att gästerna gjorde 1–0 efter fyra minuter.

Hemmalaget kvitterade, och andra perioden gave Mikkel Aagard Modo ledningen igen. I slutet av andra perioden tog Timrå kommandot över matchen, genom att först kvittera och sedan tog ledningen genom Magnus Pääjärvi och Albin Lundin. I sista periodpausen var Modo-tränaren Mattias Karlin ”sjukt besviken” på spelet.

– Den här perioden är alldeles, alldeles för dålig. Vi åker runt och bjuder på allt möjligt. Sista målet får inte hända, vi står och sover. Jag är ganska irriterad, sa han till TV4 Play.

Efter en ordentlig felpassning från Modos Theodor Niederbach fastställde Timrå slutresultatet.