Hem
Jubel i Skellefteå. Arkivbild Tommy Pedersen/TT

Skellefteå toppar tabellen efter trettonde raka

Skellefteå kunde under lördagskvällen kamma hem sin trettonde raka seger på hemmais när klubben slog Rögle med 4–1.

Hemmalaget tog ledningen i första perioden i den böljande matchen. Rögles Adam Edström hade flera chanser och fick kvittera i mitten på andra perioden men därefter kunde hemmalaget skjuta in tre puckar till.

Samtidigt förlorade Växjö mot Oskarshamn vilket innebär att Skellefteå nu toppar tabellen, trots att de spelat en match mindre än tvåan Växjö.

– Vi går för serieseger, inget snack om saken, säger tvåmålsskytten Joakim Lindström.