Bevaka
Nya högskolelagen

Kundkraft

Sparar mer än 3 600 på el med smarta knepet

En ny jämförelse som Kundkraft har gjort visar att Kundkraftsmedlemmar det senaste året i genomsnitt har sparat mer än 3 600 kronor i jämförelse med snittpris på anvisningsavtal*. De som bor i villa och har större förbrukning, har ofta sparat mer.
Dagens elmarknad är relativt komplex. Många aktörer erbjuder kampanjavtal som kan vara billiga en period. Men sedan så ändrar man reglerna och plötsligt blir elräkningen jättedyr.
EXTERN LÄNK
Låt Kundkraft hitta bästa avtalet åt dig!
Andra aktörer erbjuder ”el till inköpspris”, men har istället en fast avgift som är så hög att de betalar mer på totalen.
– Det som är bra med Kundkraft är att du är alltid är garanterad ett billigt elavtal, helt utan fasta avgifter. År efter år efter år, säger Anders Kaijser vd på Kundkraft.
Att gå med i Kundkraft är enkelt. Det enda du behöver göra är att registrera dig på Kundkraft.se och skriva in dina uppgifter. Allt jobbigt och tidskrävande sköter Kundkraft, som till exempel att säga upp ditt gamla elavtal.
– Dessutom är du garanterad grön el. Det elbolag som bjuder lägst pris på grön el i våra upphandlingar får dig som kund, berättar Anders Kaijser.
EXTERN LÄNK:
Alltid grönt el till lågt pris via Kundkraft – bli medlem här!
*Besparingen gäller Kundkrafts framförhandlade priser under perioden 15/6 2017- 15/6 2018, jämfört med snittpris för anvisningsavtal för en förbrukning på 15000 kWh.

19 jul