Hem
Svenske Fredrik Olofsson försöker hitta nätet bakom Vegas målvakt. Tony Gutierrez / AP

Vegas missade matchboll – Dallas vann i förlängning

Dallas lyckades med nöd och näppe hålla sig kvar i NHL-slutspelet i natt efter att ha besegrat Vegas med 3–2, rapporterar TT. När två perioder hade spelats stod det 2–2 på resultattavlan och efter en mållös sista period gick matchen till förlängning.

Väl där stänkte Joe Pavelski in 3–2 med ett slagskott efter viss kalabalik framför Vegas mål.

– En underbar känsla. Det finns inget bättre än att få avgöra en slutspelsmatch i förlängningen, säger Pavelski enligt Expressen.

Segern innebär att Dallas reducerar till 1–3 i matcher. Nu krävs vinst i samtliga tre återstående semifinalmatcher för att ta sig vidare till final.