Hem
AJ Produkter har utemöbler för alla tillfällen. AJ Produkter.
AJ ProdukterANNONS

Så fixar du jobbets uteplats inför sommaren

Det är många som har längtat efter att få dricka en kopp kaffe, avnjuta lunchen eller ta hand om mejlen ute i solen. Nu är det dessutom hög tid att ställa fram utemöblerna på jobbet. Här är tre tips för att skapa ett extra rum – utomhus.

Det har varit en lång vinter, men nu är det äntligen dags att flytta ut en del av kontoret i solen. Njut av frisk luft och få ny energi under lunchrasten, eller eftermiddagens kaffepaus. Om de gamla utemöblerna har tappat gnistan, eller om du ska inreda uteplatsen för första gången, finns det flera alternativ att välja mellan.

Skapa en naturlig samlingsplats

Det klassiska picknickbordet är en allt-i-ett-lösning där bord och bänkar hålls ihop av ett stabilt stativ, antingen i trä eller metall. Det är en perfekt lösning som passar i de flesta utemiljöer – och blir snabbt en naturlig samlingsplats.

Möbler för trånga utrymmen

Om du inte har utrymme för en matplats är en enklare sittmöbel perfekt, eller varför inte ett mindre cafébord med två stolar? Det finns modeller både med, och utan ryggstöd. Om du vill skapa en plats för vila och avkoppling ska du satsa på sittmöbler med ryggstöd. Det finns flera olika alternativ, bland annat klassiska parksoffor med dekorativa gavlar och strama bänkar med ett modernare formspråk.

Koppla av i en loungegrupp

När solen och värmen är här på riktigt brukar besöken på uteplatsen bli en självklar del av arbetsdagen. Ta med dig en kopp kaffe eller en läskande glass och slå dig ner i en loungesoffa, eller loungegrupp. Kombinera med ett stilfullt cafébord med tillhörande stolar – perfekt för att både äta lunch och en stunds avkoppling.

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.
Annons