Viva Vin & Matklubb • ANNONS
Så lagar du den krämigaste lövbiffspastan
Smakkombinationen lövbiff, svamp och grädde bäddar för kulinarisk magi. I denna krämiga pastarätt signerad Viva Vin & Matklubb får lövbiffen sällskap med vitlök, nystekta kastanjechampinjoner, rosmarin och muskot. Rätten toppas med nyriven parmesan, rostade pinjenötter samt krispiga och söta rödbetschips som ger en extra textur och smakdimension.
Det är ett perfekt recept för lördagskvällen när man vill bjuda på något extra gott – samtidigt som det är otroligt lättlagat.
Vill du slippa funderar på vad du ska laga till helgen och vilket vin som passar till. Gå med i Viva Vin & Matklubb så får du varje vecka recept med passande vintips till din mail.
Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.