Hem
Volvo Car SverigeANNONS

Två elbilar för dig som kör i tjänsten

Nu finns uppdaterade versioner av Volvo Cars elbilar XC40 och C40.

Volvo Cars helt elektriska modeller XC40 och C40 kommer nu i en mycket attraktiv Editionvariant. Extra attraktiva för tjänstebilsföraren då förmånsvärdet blir riktigt lågt.

Tidigare i år presenterade Volvo Cars uppdaterade versioner av sina elbilar XC40 och C40. Bland nyheterna fanns Extended Range-versioner med förbättrad räckvidd.

– Det är mycket fokus på räckvidd och därför har vi sett ett stort intresse för modellerna med Extended Range. Vår C40 klarar hela 579 km på en laddning enligt WLTP. En siffra som självklart beror på hur man kör, temperatur med mera, säger Patric Holm, försäljningsdirektör på Volvo Car Sverige.

Precis lika viktig som lång räckvidd är snabb laddning. Även här har XC40 och C40 uppdaterats och båda kan laddas med snabbladdare upp till 150 kW.

Låg totalkostnad

I takt med att räntan stigit och bilar blivit allt dyrare så ökar bilkostnaderna hos företagen och många söker mer ekonomiska alternativ.

– Här har vi tagit fram bilar med rätt utrustning för tjänstebilsföraren och paketerat den så att priset blir attraktivt. XC40 kostar 559.900 kr och med ett bra restvärde får företagen låg totalkostnad. Förmånsvärdet för den anställde blir låga 2440 kr/mån netto vid 50 procent marginalskatt. Helt enkelt ett bra tillfälle att gå över till elektriska företagsbilar, säger Patric Holm.

XC40 och C40 som tjänstebilar bjuder på en låg totalkostnad.

Hög säkerhet

Både XC40 och C40 har högsta betyg i Euro NCAPs omfattande säkerhetstest. I Special Edition ingår även avancerade förarstöd som varnar för fordon i döda vinkeln och när man backar ut från en trång parkeringsplats. Självklart har både C40 och XC40 Volvo Cars avancerade autobroms som till och med kan upptäcka och bromsa för större vilda djur.

Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Omnis redaktion. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Omniredaktionens åsikter.
Annons