Hem
And just like that – official trailer

”Sexet är tillbaka i säsong 2 av And just like that”

Den andra säsongen ”And just like that” är en ”orgie i förlorade möjligheter”, skriver DN:s recensent Helena Lindblad om ”Sex and the city”-uppföljaren. Förvisso är sexet tillbaka, men det ser varken äkta eller sensuellt ut, anser hon.

Kulturnyheternas Lydia Farran-Lee är inte heller imponerad. Manusförfattarna vårdar varken karaktärerna eller intrigerna. ”Till och med musiken låter som den billigaste royaltyfria sorten och ger ofta starka cirkuskonnotationer för att signalera när det ska vara kul.” Men det blir inte roligt, anser Farran-Lee som ger serien en etta i betyg.

Mer positiv är Shaad D'Souza i The Guardian. Det tar några avsnitt innan HBO-serien hittar sin form, men sedan är det på det hela taget en sevärd fars.

Annons

Svenska recensioner

Internationella recensioner

Recensenternas snittbetyg: 2,5

Snittbetyget är baserat på 6 av 9 recensioner eftersom vissa av källorna inte sätter betyg.

Om recensionssvepen

Varje helg tipsar Omni-redaktionen om de mest aktuella filmerna, tv-serierna, musiken, böckerna och mycket mer från hela världen. Genre kan variera från vecka till vecka.

Om Omni-helg

Recensionssvepen är en del av Omnis helgsatsning med rekommendationer på läsvärda, aktuella och intressanta recensioner och intervjuer som publiceras varje helg.

Annons
Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen
Annons