Hem
Harry Styles. Charles Sykes / TT NYHETSBYRÅN

Styles: Är du glad kan ingen säga att du misslyckats

Harry Styles slog igenom som tonåring som en av medlemmarna i One Direction. På senare år han i stället satsat på en lyckad solokarriär och hans senaste skiva ”Fine Lines” som kom förra året blev den mest sålda skivan av en manlig brittisk artist sedan Eric Claptons ”Unplugged” 1992.

I en intervju med amerikanska NPR berättar Styles om sin karriär, och att han omvärderat hur han ser på framgång efter hand som han blivit äldre.

– Jag tror att om du gör det du vill, kan ingen säga att du har misslyckats, för då gör du det som gör dig glad, säger Styles.

Hör intervjun via länken nedan.

Annons

Om intervjuer

Under rubriken ”Intervjuer” rekommenderar Omni-redaktionen under helgen några intressanta intervjuer med personer från flera vitt skilda branscher.

Om Omni-helg

Intervjuerna är en del av Omnis helgsatsning med rekommendationer på läsvärda, aktuella och intressanta recensioner, intervjuer och långläsning som publiceras varje helg.

Annons
Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen
Annons