Hem
Bukayo Saka firar sitt mål. Kin Cheung / AP

Arsenal med tung seger mot Liverpool efter tavlor

Arsenal tog tre tunga poäng mot Liverpool hemma på Emirates Stadium på söndagen. Londonlaget vann mötet med 3–1 och bröt därmed Liverpools svit på 15 matcher utan förlust.

Bukayo Saka gav Arsenal ledningen efter 14 minuter men strax innan pausvilan tabbade sig Arsenal-försvaren Gabriel när han stötte in bollen med handen i eget mål.

I andra halvlek var det Liverpools tur att tabba sig och i en situation rusade målvakten Alisson Becker ut fel och Gabriel Martinelli kunde göra 2–1 i öppet mål.

Innan matchen var slut åkte Liverpools mittback Ibrahima Konaté på sitt andra gula kort och visades ut och kort därefter kunde Leandro Trossard fastställa slutresultatet 3–1.