Hem
Chelsea firar MATTHEW CHILDS / REUTERS

Chelsea ligamästare igen efter upphämtning

För tredje året i rad är Chelseas damer engelska mästare i fotboll efter att ha vunnit med 4–2 mot Manchester United.

Inför söndagens matcher skiljde endast ett poäng mellan Chelsea och Arsenal, två svensktäta lag. Inledningsvis såg det tufft ut för Chelsea då Manchester United tog ledningen med 1–2, men en minut in i andra halvlek kvitterade Sam Kerr för Chelsea. Guro Reiten satte 3–2-målet följt av ett andra mål av Kerr.

Arsenal vann sin match mot West Ham med 2–0, men det räckte inte för att komma ikapp Chelsea.

I Chelsea spelar Magdalena Eriksson, Jonna Andersson och Zecira Musovic. I Arsenal finns tränaren Jonas Eidevall och anfallsstjärnan Stina Blackstenius.