Hem
Erling Braut Haaland firar sitt mål. JASON CAIRNDUFF / REUTERS

Haaland målskytt igen när City slog ut Liverpool

Norska stjärnan Erling Braut Haaland behövde bara tio minuter för att göra 1–0 för sitt Manchester City i ligacupmötet med Liverpool. Ytterligare tio minuter senare kunde emellertid Liverpools Fabio Caravalho kvittera i matchen som böljade fram och tillbaka.

I den andra halvleken kunde City omgående åter ta ledningen, men bara minuten senare kvitterade Liverpool på nytt. Med en halvtimme kvar att spela kunde City tillsist avgöra genom en nick från Nathan Aké.

Efter matchen hyllades särskilt Citys belgiska stjärna Kevin de Bruyne som spelade fram till två mål.

Segern innebär att City är klart för kvartsfinal.