Hem
Alexander Isak firar ett av sina mål. Owen Humphreys / AP

Newcastle krossade Spurs: ”Uselt – det finns inga ord”

Alexander Isak gjorde två mål när hans Newcastle förnedrade Dejan Kulusevskis Tottenham i Premier League-spelet. Redan efter en dryg minut tog Newcastle ledningen och 20 minuter in i matchen stod det 5–0.

– Det finns inga ord för att beskriva en sådan prestation. De första 25 minuterna var de värsta jag någonsin sett. Det är väldigt svårt att förstå varför det var så uselt, säger Tottenhams tillfällige tränare Cristian Stellini enligt Sky Sports.

I paus agerade Stellini genom att bland annat byta ut målvakten och kaptenen Hugo Lloris som hade skadekänning. Efter paus kunde Harry Kane omgående reducera till 5–1 innan Callum Wilson med en halvtimme kvar att spela fastställde slutresultatet till 6–1.