Hem
John Stones måljublar. Dave Thompson / AP

Stones sen poängräddare för City: ”Blev förvånad”

Manchester City och Arsenal delade poängen i en mycket händelserik match storlagen emellan på söndagen. Arsenal vände underläge 0–1 till ledning med 2–1 efter 45 minuter, men sedan gick det utför för Londonlaget.

Den belgiske anfallaren Leandro Trossard drog på sig sitt andra gula kort efter att ha sparkat bort bollen på övertid av första halvlek, och visades därmed ut. Trots det såg Arsenal länge ut att ta en blytung trepoängare.

Inhopparen John Stones ville dock annorlunda och tryckte in 2–2-kvitteringen på en hörna i den åttonde tilläggsminuten.

– Jag blev lite förvånad, jag är inte så van att göra så många mål, säger han enligt Sportbladet.

Vi strävar alltid efter objektivitet och faktagranskar alltid våra artiklar. Har du frågor eller synpunkter kring vår rapportering? Kontakta redaktionen